Halilhodžićeva lista za odstrel, Morales prvi

Naime, od zime mu više neće biti potreban jer je Halilhodžić, saznajemo iz pouzdanih izvora, već napravio transfer-listu na kojoj su Pedro Morales, Adrian Calello, Miroslav Slepička, Dodo i Leonard Mesarić.

Imena nisu iznenađujuća budući da se doista radi o igračima koji nisu impresionirali trenera. Naprotiv, Morales mu je svojom nezainteresiranošću zabio hrđavi nož u leđa u možda ključnoj europskoj utakmici.

Calello se nije uspio nametnuti ni Vlaku, ni Jurčiću, ni Zajecu, ni Vahi, iako su mu klupski čelnici davali vjetar u leđa, dok Slepička nikada nije iskazao napadački talent. Posrijedi su trojica igrača koje je Dinamo platio više od 5 milijuna eura i čiji ugovori od 400-tinjak tisuća eura teško opterećuju blagajnu plavih. A od njih nema nikakve koristi. Vjerojatno će se, kao s Papadopoulosom, ići na sporazumne raskide i posudbe.

Halilhodžić neće osjetiti ničiji odlazak, jer na Calellovoj poziciji dominiraju Ademi, Chago i Badelj, koji, po novome, igra izbočenije, dakle, može i umjesto Moralesa.

Dodo i Slepička, pak, nisu potrebni jer plavi već imaju četiri špice (Kramarić, Sylvestr, Beqiraj i Rukavina), a i dalje se traži klasični golgeter.

Preuzeto sa www.vecernji.hr