Halilhodžić: Odgovorit ću kritičarima kroz kvalifikacije za Ligu prvaka

Nedjeljom u 2, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, FK Željezničar, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Zdravko Mamić, alžir, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, FK Turbina, Jablanica, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, japan, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, kumstvo, ledinac
Nekoliko slobodnih dana Vaha je iskoristio i za navodne razgovore sa predstavnicima Monaka, člana francuskog La championnata. Skauti ovog prvoligaša žele proslavljenog bosanskohercegovačkog trenera i nude pristojan novac. Navodno skoro milion...

... eura po sezoni, što je za 100.000 više nego što godišnje ima u Dinamu.

Monako se obratio Halilhodžiću posredstvom njegovog menadžera i prijatelja Milana Ćalasana, inače nekadašnjeg napadača zagrebačkih ''modrih''. Ćalasan je sa Vahom realizirao transfere Danijela Ljuboje i Branka Boškovića dok je Halilhodžić vodio PSŽ.

- Odbio sam Monako, sada me to ne zanima. Trenutno sam zauzet u Dinamu, imam puno posla. Iako sam na odmoru, ovdje u Kurševelu uveliko se bavim ekipom, razmišljam kako ćemo se pojačati i krenuti u lov na Ligu prvaka. Pravi odgovor o svojim kritičarima u Hrvatskoj ću dati kroz kvalifikacije za Ligu prvaka - rekao je Vaha. Nakon odbijanja Monaka, kako stvari stoje, Halilhodžić neće ni trepnuti na ponude iz Afrike i Engleske, piše San.

- Da sam htio, mogao sam da vodim daleko veće klubove od Dinama, ali ovo je za mene veliki izazov. Želim da napravim nešto o čemu će se pričati - dodao je bh. stručnjak, koji nedavno nije uspio odvesti Dinamo u drugi krug Lige UEFA.

Navodno će Vaha neka eventualna pojačanja potražiti i na uvijek interesantnom bh. tržištu. Kao i ljetos, prvi «pik» je Adin Džafić robusni krilni napadač Čelika i novi reprezentativac BiH. U slučaju odlaska Moralesa i Rukavine, Džafić bi se našao u modrom dresu, jer je povoljan financijski, a uz to mlad i talentiran.

(vijesti.ba)