Hajdukovci prezadovoljni prijemom i uvjetima u Čitluku

Jučer su odradili i prvi trening na stadionu ''Bare'' u Čitluku, koji je pratilo stotinjak vjernih Hajdukovaca iz Hercegovine.

Kako je rekao glasnogovornik Hajduka Ante Bilić, ekipa će u Čitluku boraviti osam dana, nakon čega slijedi odlazak u Tursku, a potom ponovni povratak u Hercegovinu, ali ovoga puta u Gabelu, gdje će sudjelovati na 23. memorijalu Andrije Ankovića.

''Zaista smo prezadovoljni Hercegovinom, u svakom pogledu. Sve je na visokoj organizacijskoj razini, sve se odrađuje profesionalno, ali ipak s mnogo topline i ljubaznosti, kakva se rijetko viđa. Igrači, Uprava, treneri, svi su zadovoljni gostoprimstvom i ljubaznošću domaćih ljudi, kao i kapacitetima za treninge, tako da je naš povratak u Hercegovinu neupitan, a ovo postaje jedna od naših stalnih baza za pripreme'', rekao je Bilić.

Treningu su nazočili svi igrači Hajduka iz startne postave, a odličnim su se pokazali Maloča, Radošević, Andrijašević, Vuković, Kiš, Luštica.

Posebnu pažnju domaće publike, pored Jean Evrard Kouassia, novog pojačanja iz Obale Bjelokosti koji prve treninge s Hajdukom odrađuje upravo u Hercegovini, izazvao mladi Međugorčanin Marko Bencun.
Prvi golman Goran Blažević zbog povrede nije trenirao punim kapacitetom, pa je trening proveo radeći lakše vježbe sa kondicijskim trenerima.

Trening je vodio prvi trener momčadi Mišo Krstičević.

Jutarnje treninge igrači odrađuju u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku, dok u poslijepodnevnim satima treniraju na Gradskom stadionu ''Bare'', također u Čitluku. Kao kruna priprema uslijedit će prijateljska utakmica protiv ekipa HNK ''Brotnjo'', koja će biti odigrana 16. siječnja.

Tekst i foto: Brotnjo.info