Hajdukov peti dan priprema u Međugorju

...punog intenziteta, vratio se u Split gdje će obaviti dodatne zdravstvene preglede i terapijom se pokušati priključiti redovnom ritmu uoči polaska u Tursku (petak). Zbog lakših zdravstvenih problema odvojeno od momčadi rade i Slavko Bralić, Ivan Tomičić, Dino Mikanović, a

preventivno i Mario Maloča koji se postepeno vraća nakon problema koje je imao u završnici prvog dijele sezone.

- Jakoliš je otišao u Split zbog lakše ozljede stopala koja zahtijeva rehabilitaciju od nekoliko dana koju možemo uspješno odratiti na Poljudu. Kod ostalih navedenih igrača radi se isključivo o blažim simptomima prenaprezanja, uglavnom lakšim ozljedama, koje zahtijevaju kraću poštedu, a s obzirom na to da je u ovoj fazi priprema vrlo visok intenzitet treninga - pojasnio je Hajdukov liječnik dr. Boris Bećir.

Sinoć je prvi trening u Međugorju odradio Adnan Hrelja koji je stigao na probu, a početkom tjedna će Hajdukova baza u hotelu Cesarica biti pojačana i Brazilcima Cassijom i Patinhom. U petak će u Turskoj nastaviti raditi 25 igrača i trojica vratara.

Inače, nakon vedre subote, u Čitluku i Međugorju danas je kišno vrijeme, ali ugodno za rad. Jutros se od 9:15 do 11:45 sati radilo se na igralištu Krehin Gradac, a poslijepodne je slobodno.

hajduk.hr