Hajduk želi ponoviti igru iz Koprivnice s 25000 navijača koji će dočekati Modre na Poljudu!

Rastrčani, s agresivnim ritmom igre od prve do zadnje minute, furiozno su prošli kroz Koprivnicu. Izgledalo je kao da je s druge strane nedorasli suparnik koji se bori za ostanak, a ne ravnopravni konkurent za drugu poziciju. Moćno su se hajdukovci predstavili u Podravini i njihova igra sigurno neće ostati bez odjeka. U nedjelju na Poljud dolazi Dinamo, na rasporedu je najuzbudljivija utakmica u Hrvata...

- Dinamo je mamac za publiku i mi ćemo, bez obzira na sve probleme, pružiti maksimum kako bismo osigurali pobjedu u derbiju - poručio je Krstičević nakon uspjeha u Koprivnici.

Dinamo diže adrenalin, ali pravi mamac za publiku je prvenstveno Hajduk s mladom momčadi i igrom koja puni stadion. Prodaja ulaznica za nedjeljni derbi već je krenula, a na Poljudu očekuju najmanje 25.000 gledatelja, što je u ovom trenutku realna procjena s obzirom da klub ima blizu 6.000 prodanih pretplata.

- Svjesni smo da nam pobjeda u Koprivnici puni Poljud za derbi, ali nema razloga za euforiju - smirivao je Krstičević navijačku strast koja se već počela buditi.

Prvi cilj su hajdukovci ispunili, dominantno su riješili Belupo i da nije bilo ozljeda Jonjića i Milovića, danas bi na Poljudu zbrajali samo velike plusove. Ali bez obzira tko zauzme stoperska mjesta, Hajduk ima razloge za optimizam. Bijele će u nedjelju nositi huk ispunjenog Poljuda, a pritom su igrači svima pružili dodatnu dozu samopouzdanje igrom u Koprivnici. Optimizmom su napunili navijačka srca, ali i u svoje glave su stavili jasnu poruku 'mi možemo, mi znamo'. Ne treba se tome čuditi, zar nisu nakon Olimpije svi redom u eter poslali identične poruke 'idemo po tri boda'. Od trenera do zadnjeg igrača, svi su u Koprivnicu otišli s istim ciljem - pobjeda, pobjeda i samo pobjeda.

- Naš trener je odlično pripremio igru, znali smo sve o Belupu - kazao je nakon dvoboja probojni Avdija Vršajević. Kako je to trener pripremio igru, što je to Hajduk novo ponudio u Podravini?

Krstičević je igrače napunio trkom i agresivnim pristupom koji je na travnjaku rezultirao evidentnom prevlasti u sredini terena. Obranu je trener Bijelih postavio pred vratima Belupa, Maglica i Vuković natrčali su se kako bi pritisnuli stopere domaćina, bekovi Oremuš i Jozinović izašli su visoko i zajedno s tercetom Vršajević-Andrijašević-Caktaš stvarali su blok od pet igrača oko središnje linije igrališta, a leđa im je čuvao zadnji vezni Lima.

Jutranji list