Hajduk uskoro gostuje u Gabeli

Hajduk, GOŠK, Gabela
Datum će biti naknadno određen u dogovoru s trenerom Mišom Krstičevićem, a najvjerojatnije je vrijeme prvenstvene stanke radi utakmica reprezentacije.

Na dan odigravanja utakmice Hajduka i GOŠK-a bit će u Gabeli postavljena i spomen-ploča na rodnu kuću legendarnog prvotimca "bijelih" Andrije Ankovića, a po želji domaćina otkrit će je Ivan Gudelj, kojega je upravo Anković doveo na Stari plac i tamo mu bio trener u mlađim uzrastima.

U poslijepodnevnim satima svi zajedno su odnijeli vijenac na grob Andrije Ankovića na Lovrincu. Sa strane Hajduka tu su bili predsjednik Marin Brbić, predsjednik Skupštine Vinko Radovani, te član Nadzornog odboraNikola Koceić Bilan, dok su u delegaciji GOŠK-a bili predsjednik klubaPero Pavlović, dopredsjednik Nikica Pehar, ujedno i prvi čovjek Torcide Gabela, predstavnik općine Čapljina Milan Pažin, tajnik Torcide Živko Korda i dopredsjednik Vinko Jurković.

Trener GOŠK-a odnedavno je Ivan Katalinić, koji će biti poseban gost na večeri Hajduka danas, u petak, u Čeljevu, gdje je uz pomoć generalnog pokrovitelja zabave, ureda načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića, organiziran besplatan roštilj i pivo. Na zabavi će pjevati Darko Šutalo Rahan, koji izvodi i himnu Torcide Hercegovina. Na Poljudu su obećali pjesmu pustiti uoči domaće utakmice sa Slaven Belupom, a spomenimo još i da je Torcida Gabela upisala 57 novih članova, te da su novac od upisnina predali Hajduku danas na Poljudu.

Dalmacijanews.com