Hajduk pobijedio Dinamo u odličnom derbiju

Dinamo, Hajduk
... drugačije Splićane i to im se vratilo velikom pobjedom od 1:0 na Poljudu pred 12 726 gledatelja. To znači da se Rijeka vraća u utrku za naslov prvaka i Prva HNL je odmah mnogo zanimljivija!

Krenuli su Modri žestoko u prvoj minuti i izgledalo je kao da ćemo ponovno gledati jednostran susret, ali nakon tog početnog grča Sušić uzima loptu na centru igrališta i dugom loptom pronalazi na drugoj strani Frana Tudora, Zagrepčanina koji je u četvrtoj minuti bio priseban ispred Eduarda i zabio za konačnih 1:0!

Tko bi nakon dvije stative samo dvije minute poslije gola pomislio da se rezultat više neće mijenjati? Šokirani Dinamo se poslije Tudorova bijega nije snašao, Velez ostaje na 16 metara, puca i lopta pogađa desnu pa lijevu stativu Eduardova gola, a tek tad ju Portugalac prima u naručje. Poljud je eksplodirao, nosio navijanjem svoje miljenike, no nakon desetak minuta vidjelo se da nedostaje nešto više u toj momčadi da bi se kvalitetno napalo Dinamo. No daleko od toga da je s druge strane stajao opasan protivnik. Ne, bez Soudanija i Pjace to je druga momčad, a kad u napadu stoji indisponirani Henriquez, oštrica je potpuno tupa.

Izvor: Večernji.hr