FOTO/VIDEO  Hajduk osvojio memorijalni turnir "Andrija Anković"

Hajduk je pobijedio Budućnost sa 3:0 te osvojio memorijalni turnir u Gabeli,a pogotke su zabili Tino Sven Sušić u 53.minuti, Jean Evrard Kouassi u 58. minuti i Vuković u 87.minuti

HNK Hajduk: Blažević, Vladislavić, Jonjić, Milović, Stojanović, Plazonić, Lima, Tomaš, Sušić, Kouassi, Vuković.

Mogao je Hajduk do uvjerljivije pobjede i u takvoj kaljuži, a već nakon 10 minuta mogli su povesti. Ivan Vuković je iz slobodnjaka prebacio živi zid, ali vratar Agović loptu je odbio u gredu. Ponovno je vrlo agilan bio Jean Evrard Kouassi, koji je radio nered na desnoj strani Budućnosti. Pokušavao je čak i škaricama (33. minuta), ali nije uspio matirati Agovića. Vratar Budućnosti srušio je Tomaša u 40. minuti u svom šesnaestercu, ali je svoju grešku ispravio obranom udarca Vukoviću.

Greda i promašeni penal nisu pokolebali Bijele, koji su pitanje pobjednika riješili u prvih 15-ak minuta nastavka. U 53. minuti Sušić je zabio prekrasan zgoditak pod gredu 12 metara, a samo pet minuta kasnije majstorski je pogodio Kouassi, s 15 metara u donji lijevi kut. Splićani su nakon toga iskontrolirali utakmicu i odbili nalete Crnogoraca, kojima je svaku nadu ubio njihov bivši igrač - Giga Vuković je poentirao u 86. minuti za konačnih 3:0.

Na kraju su dodijeljene nagrade za najbolje pojedince i momčadi turnira, što možete pogledati u našem video prilogu.

hercegovina.info