Hajduk: Nije istina da nismo igrali zbog prijetnji Torcide

hajduk split torcida, Hajduk, Split, Hajduk, hajduk split torcida, nk hajduk split, Hajduk, barcelona, HNK Hajduk, FK Željezničar, Torcida, rođendan, Hajduk, Dinamo Hajduk, Torcida, maksimir, Hajduk, nk rijeka, HNK Rijeka, kazne, Torcida, prvak hrvatske, Torcida, vatrogasci, Hajduk, Torcida, Hajduk, torcida hajduk, everton, Torcida, hajduk split torcida, Hajduk
Nakon otkazane utakmice protiv Željezničara, prespavali su bijeli u Sarajevu te u petak ujutro autobusom krenuli prema Splitu i odmah preko službenih stranica izvijestili o tome što se događalo u četvrtak navečer. Tijekom trodnevnog boravka u BiH, stoji na službenim stranicama Splićana, hajdukovci nisu imali baš nikakvih neugodnosti.

''Žale na Poljudu zbog svih ružnih događanja na sarajevskim ulicama, a svim ozlijedjenim žele što brži oporavak. Demantiraju ovom prigodom i dezinformacije prema kojima Hajduk zbog navodnih prijetnji vlastitih navijača nije želio igrati utakmicu'', piše hajduk.hr.

''Naime, još prije tjedan dana je najavljena ova utakmica, nakon čega igračima ni u klub nije stigla nijedna prijetnja. Upitno je stoga zašto bi hajdukovci uopće dolazili u Sarajevo ako ne žele igrati, te koji je razlog zbog kojeg bi navijači iz Splita i ostalih gradova krenuli prema Grbavici kad bi ionako tražili otkazivanje utakmice?! Danima se uoči susreta kroz medije provlačila informacija da na Grbavicu stiže oko 800 navijača splitske momčadi...'', stoji u tekstu te dodaju:

''Jedini zahtjev Hajduka bio je da se osigura nazočnost gostujućim navijačima, a nakon što je rečeno da takvo nešto neće biti moguće delegat je donio odluku da se utakmica otkaže!''