Hajduk na probu doveo najmlađeg strijelca u povijesti Kosova!

Hajduk, nk rijeka, NK Hajduk, ante vukušić, Hajduk, hnk gošk, Arlind Basha, Hajduk
Basha je član KF Vellaznimija, kluba iz Đakovice koja se nalazi na zapadu Kosova. Inače, radi se o drugom najuspješnijem kosovskom klubu u kojem je karijeru započeo i Ardian Kozniku, piše dalmacijanews.

Basha je na Poljudu već odradio dva treninga i sudeći prema dojmovima, čini se da su za početak zadovoljni s njegovim sposobnostima. U Splitu će ostati do daljnjega, točnije dok struka prosudi radi li se o igraču koji je spreman priključiti se kadetima Hajduka. Po godištu radi se o starijem kadetu, iako je u kosovskoj ligi već nastupao za seniorsku momčad, a nedavno je u jednoj takvoj utakmici postao i najmlađi strijelac u povijesti lige. Prije tri godine imao je nekoliko ponuda iz Italije, završio je u trening kampu Chieva, no na kraju nije mogao tamo ostati zbog administrativnih problema.

Sada će svoju sreću okušati u Hajduku koji se okrenuo pronalaženju mladih talenata iz regije. Možda je baš Basha jedan od njih. Danas je s tribina pomoćnog poljudskog igrališta gledao briljantne predstave kadeta i juniora, a već sutra bi, ako zadovolji kriterije, mogao postati njihov suigrač.