Hajduk Mamiću: Neke se stvari ne mogu kupiti novcem

...svojim izjavama koje ni u kakvom slučaju nisu dio sportske i zdrave poslovne komunikacije, diskreditira sve one koji nisu na njegovoj liniji razmišljanja.

U sinoć emitiranoj emisiji Bujica Velimira Bujanca na Mreži TV prvi čovjek zagrebačkog Dinama je ponovno grubo nasrnuo na najvećeg rivala, koji mu je očito stalno u mislima i bez kojega svoj javni nastup, pomislit ćemo, ne bi smatrao uspješnim. Istovremeno, takvim se nastupima značajno pridonosi podizanju tenzija i potiče na podjele u društvu, što stvara dodatne probleme između ostaloga, i u pripremi predstojećeg najvećeg derbija hrvatskog sporta što će se između Hajduka i zagrebačkog Dinama u iduću subotu 14. rujna od 19 sati igrati na Poljudu.

Put kojim je krenuo HNK Hajduk dobio je podršku najvećeg dijela javnosti, gledatelja je na utakmicama naše momčadi tradicionalno uvjerljivo najviše, a o rekordnom broju pretplatnika od čak 6.000 samo u aktualnoj sezoni bespotrebno je trošiti riječi. Bez obzira na to jesu li nekima te činjenice trn u oku ili ne, one se neće i ne mogu mijenjati, Hajduk će sa svojom vjernom i sve brojnijom vojskom navijača nastaviti svojim putem, vjerujući kako će se svi naši sportski i poslovni rezultati respektirati i od strane nogometnih suparnika, što je, uostalom, i u duhu fair-playa kao temelja zdravog sporta.

Neke se stvari, znamo svi, ne mogu kupiti novcem...

hajduk.hr