Hajduk krenuo u veliku akciju, Mamić ostaje bez nekoliko milijuna eura?

Jedan od najtalentiranijih nogometaša u Hrvatskoj mlađih od 18 godina je dinamovac Robert Murić. Junior Modrih odbio je potpisati ugovor i ovoga će ljeta, po svemu sudeći, napustiti Maksimir. U cijelu priču se uključio i Hajduk. Na ovogodišnjem SP-u do 17 godina Murić je oduševio mnoge skaute najjačih svjetskih klubova, poput Manchester Uniteda, Juventusa, PSG-a, Monaca i Arsenala.

No, izvršni predsjednik Dinama zaboravio je da Muriću na ljeto istječe ugovor, te da bi ga prije prodaje trebalo i produžiti. Ipak, Robert, željan igre i minutaže u prvoj momčadi Dinama koju mu Maminjo ne može garantirati, odlučio je odbiti novi ugovor, što znači da je na ljeto slobodan igrač.

Ovoga će ljeta krenuti lov na mladog nogometaša, a on želi ostati u Hrvatskoj, dobiti minutažu, steći afirmaciju, a pa tek onda krenuti u avanturu po Europi. I onda se u priču uključio Hajduk, koji bi vrlo rado vidio Murića u svojim redovima već na ljeto.

Doduše, Bijeli Muriću ne mogu osigurati izdašan ugovor, ali sigurno mogu minutažu i afirmaciju u hrvatskoj ligi. Murić bi se na Poljudu, gdje većinom igraju njegovi vršnjaci, vrlo vjerojatno sjajno snašao.

Što će odlučiti, doznat će se uskoro.

Sportski.net|M.M.