Hajduk.Dinamo: Specijalci spašavali suca Marića nakon još jedne lakrdije

bruno marić, Hajduk, Dinamo
Nakon što je Marić u prvom poluvremenu propustio dosuditi penal za Hajduk poslije očitog igranja rukom Benkovića u kaznenom prostoru Dinama, te još jedne sumnjive situacije prije toga, kad je Ademi igrao rukom u 16-ercu, pred kraj susreta je čini se čisto izbijanje lopte od strane Milovića pred Henriquezom okarakterizao najstrožom kaznom, te je uz to i zbog prigovora isključio Velazqueza.

Obje situacije, pogotovo druga, izazvale su žestoke reakcije kako gledatelja, tako i čelnika Hajduka. Pred kraj susreta na tartan stazu spustili su se predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić i predsjednik NO-a Ljubo Pavasović-VIsković.

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka sportski direktor Hajduka Goran Vučević još se na tartan stazi htio obračunati sa Marićem. U tom su ga naumu ipak zaustavili zaštitari. Ali imali su što za reći Mariću i Pavasović-Visković, i Vučević kao i Brbić, dok je Marić uz veliku policijsku i zaštitarsku pratnju izlazio s terena.

A u tim trenucima uslijedili su i neredi na tribinama. Dio navijača s istoka pokušao se probiti na teren. Potom je gotovo kompletni sjever krenuo prema istoku u potragu za Marićem. Prošli su preko ograde, stigli do pola tribine, ali ipak brojni su bili pripadnici specijalne policije koji su pokušavali smiriti usijane glave.

Potom je uslijedio pokušaj proboja s vanjske strane stadiona...

slobodnadalmacija.hr