Hajduk – Bursaspor 1:0

Hajduk, bursaspor, Hajduk, NK Istra, Hajduk, Međugorje
Vratar Subašić na visini zadatka, imali su i Splićani poneku šansu i na kraju zabili gol, neka je sve mirisalo na 0:0.

Na tribinama stadiončića bio je i skaut engleskog Fulhama kojemu je u fokusu bio Ante Vukušić, dok je nezgodu doživio Marin Tomasov u 27. minuti. Sudario se s Arijem i obojica su morala izvan igre.

Tomasovu je u sudaru raskrvavljena usnica, polomio je i zub, pa su ga ambulantnim kolima vodili u bolnicu u Klagenfurt da hitno sanira ozljede, da mu sašiju usnu i saniraju čeljust.
Na golu turske momčadi u prvom dijelu bio je Englez Scott Carson, nekoć engleski reprezentativac kojega su naši "vatreni" probušili ujesen 2007. kad je Hrvatska tukla na Wembleyju sa 3:2.

Bilo je i navijača Hajduka, nekoliko desetaka koji su zdušno slavili, a sucu Trattnigu jedan od pomoćnika bila je - sutkinja, frau Hildegard!

Hajduk - Bursaspor 1:0 (0:0)

Völkermarkt - Gradski stadion.

Gledatelja stotinjak.

Trening utakmica zatvorena za javnost.

Sudac Helmut Trattnig (Klagenfurt, Austrija).

Strijelaac: 1:0 Ah. Sharbini (89)

Hajduk: Subašić - James, Vejić, Inoha (od 85. Maloča), Lima - Tomasov (od 30. Oremuš, od 85. Luštica), Andrić, K. Ljubičić (od 85. Brkljača), An. Sharbini - Vuković (od 75. Ah. Sharbini), Vukušić (od 75. Džoni).

Bursaspor: Carson - Tunay Acar, Stepanov, Ibrahim Öztürk, Mehmet Sak - N'Diaye, Ramazan Sal - Ahmet Ari (od 30. Volkan Şen), Turgay Bahadir, Badri Can - Sercan Yildirim. Još su igrali: Harun Tekin, Serdar Aziz, Insua, Ozan Ipek, Okan Deniz, Kirita.

izvor: slobodna dalmacija