Guardiola prokomentirao utakmicu, rekao što ga je impresioniralo kod Dinama

pep guardiola, FC Bayern, Guardiola, Hrvati, Guardiola, Dinamo, pep guardiola, Manchester City, Lionel Messi, Guardiola, Guardiola, Manchester City

Strateg Manchester Cityja Pep Guardiola bio je jedan od najnervoznijih ljudi na Etihadu. Najprije je gubio živce jer njegovi igrači nikako nisu uspijevali slomiti Dinamovu obranu, a zatim se i ljutio jer im nije polazilo od nogu zaključiti utakmicu.

U nastavku je zbog prigovora i opomenut žutim kartonom, koju sekundu nakon što ga je razljutila jedna sudačka odluka. - Dinamo se odlično branio i zato nam je bilo teško postići pogodak, stvarno je tu hrvatski prvak bio fenomenalan.

Uostalom, vidjeli ste što je Dinamo učinio Atalanti, pa pojeo ih je za večeru. Ovo je puno agresivnija momčad od one protiv koje sam prije četiri godine igrao s Bayernom.

Možda nas Dinamo nije puno napadao, ali sam doista impresioniran kako se branio - kazao je i prokomentirao Olma:

- Jako sam sretan zbog njega, odlično mu ide. Dobar je igrač, protiv Atalante je sjajno odigrao - odgovorio je Pep, pa se okrenuo svom junaku Sterlingu: Raheem je igrač koji je uvijek tu.

Ima osjećaj za gol i uvijek se nalazi gdje treba u napadu, to je pokazao i u ovom ogledu. Bila je to jako dobra predstava Cityja, bili smo strpljivi, Dinamu nismo dopuštali da nas probija kroz snažnog Petkovića - kazao je Guardiola i odbio komentirati suđenje, prenosi Večernji.