FOTO  Grandex pobjednik Božićnog turnira

hvidra
U finalnom susretu Grandex je u dvorani na Bijelom Brijegu pred oko 800 gledatelja svladao momčad Mostar SG Staklorad.

Mostar SG u 32. minuti dolazi do vodstva golom Edisa Mrše. Nedugo zatim Mehmed Ramić je imao priliku povećati prednost, ali je njegov udarac na prazna vrata odlazi pored gola.

Kazna je uslijedila u 37. minuti, kada je Nermin Kahvedžić poravnao rezultat. Četiri minute kasnije Darko Milanović pogaža za preokret Grandexa.

Za veliki promašaj Mehmed Ramić se iskupio 47. minuti golom za 2:2. Pobjedu Grandexu svojim drugim pogotkom minutu i dvadeset sekundi prije kraja utakmice donosi Nermin Kahvedžić.

U susretu za treće mjesto momčad Mepas mall je s 2:1 svladala MNK Zrinjski. Mepas je tako u posljednje četiri godine osvojio dvije titule, te po jedno drugo i treće mjesto.

Revijalni susret odigran je između Grada Mostara i Grada Vukovara.

Nakon finalne utakmice dodijeljena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima turnira. Najbolji igrač turnira je Ante Semren (Grandex), najbolji strijelci Nermin Kahvedžić (Grandex) i Ivan Drežnjak sa po devet pogodak, dok je titula najboljeg vratara otišla u ruke Stanislava Galića (Grandex).

Svečanosti dodjele priznanja nazočili su brojni ugledni iz društvenog, gospodarskog i političkog života BiH na čelu s predsjedavajućim Predsjedništva BiH dr. Dragan Čovićem.

Foto i tekst: Pogled.ba