Grade probudi se , Zrinjski te treba!

HŠK Zrinjski, NK Vitez, HŠK Zrinjski, NK Vitez

...te aktualni prvaci još jednom snažno ističu svoju kandidaturu za titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Plemići su imali veoma težak raspored te su iz derbi utakmica s ekipama Sarajeva,Željezničara,Širokog i Slobode odnijeli 7 bodova pritom odigravši tri utakmice u gostima. Pred Mostarcima su sad veoma važne utakmice , te će već u subotu u Mostaru gostovati ekipa Viteza koja u svojim redovima ima igrače dobro poznate mostarskoj publici poput Muminovića,Barišića i Tirića. Vitez je pokazao da zna biti neugodan na gostovanjima. Vitežani su ove sezone pomrsili račune Širokom Brijegu i sarajevskom Željezničaru(1:1,0:2).

Plemići će biti oslabljeni izostankom Tomislava Tomića , dirigenta napada Zrinjskog zbog tri žuta kartona dok za ekipu Viteza pravo nastupa nemaju Zoran Kokot i Anel Dedić.

Zahtjevna mostarska publika do sada je uživala u igri svojih ljubimaca jer su Plemići u tri domaće utakmice ostvarili tri pobjede uz gol razliku 8:2 te bez ikakvih sumnji možemo reći kako je Stadion pod Bijelim Brijegom postao neosvojiva tvrđava za sve timove u PLBiH , posebice uzme li se u obzir da su Plemići pobjedom nad Slobodom došli do niza od 50 prvenstvenih utakmica bez poraza na domaćem terenu.

Sve to ne bi bilo moguće bez podrške onih najvjernijih , koji bodre Zrinjski bez obzira bio zadnji ili prvi. Svi oni vjeruju da Zrinjski može obraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine te još jednom dovesti Ligu prvaka u grad na Neretvi , a na igračima je da to , uz podršku navijača , na kraju i ostvare.

Snažan Zrinjski , kvalitetan protivnik , lijepo vrijeme..Grade probudi se, Zrinjski te treba!

Davor Martinović/HERCEGOVINA.info