Gospodin i prijatelj prije svega: Modrić novim gestama pružio podršku Srbinu u nevolji | Hercegovina.Info

Gospodin i prijatelj prije svega: Modrić novim gestama pružio podršku Srbinu u nevolji

Gospodin i prijatelj prije svega: Modrić novim gestama pružio podršku Srbinu u nevolji

Luka Jović još uvijek se muči dokazati svoju vrijednost u madridskom Realu. Mladić plaćen prošlog ljeta šezdeset milijuna eura Eintrachtu do sada je zabio samo jedan gol, a posljednje tri utakmice ogledao je s klupe, piše vecernji.hr.


Španjolski mediji stoga su se već upustili u nagađanja kako Real Joviću traži novi dom i priželjkuje novoga napadača, a osobito su se o toj kombinaciji u zadnje vrijeme raspisale Realu naklonjene novine koje fantaziraju o dolasku Kyliana Mbappéa.

Ipak, nije baš Jović usamljen u klubu i bez ičije podrške.

Iz zadnjih objava se čini da mu među prvima leđa čuva Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, kojemu se neki dan čak i Barcelona javno naklonila jer je ispao veliki gospodin.

Naime, nije Modriću bilo mrsko pojaviti se na dodjeli Zlatne lopte i titulu predati u ruke Lionela Messija, kao što mi nije bilo mrsko ni pokupiti Jovića na putu do tradicionalnog božićnog partyja igrača madridskog Reala.

Dovezao je Modrić mladog Jovića u svom automobilu do restorana Filandón, a koji sat ranije mladog je suigrača označio i na jednoj objavi na Instagramu, iz čega se može zaključiti da je nekadašnjem nogometašu Dinama silno stalo da dečko rođen u Bijeljini prevlada proces prilagodbe te da pokaže svu svoju raskoš u tako velikom klubu.


Joviću je na spomenutoj božićnoj zabavi u to ime netko od suigrača poklonio i španjolski rječnik kako bi što prije svladao jezik, a hit večeri definitivno je bio dar Garethu Baleu.

Velšaninu je neki šaljivac iz svlačionice poklonio palicu za golf, što je bila aluzija na njegovu proslavu plasmana s reprezentacijom na Euro 2020. godine. (Bale je te večeri pozirao uz zastavu na kojoj je stajalo "Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom).


Što je od "tajnoga Djeda Mraza" dobio hrvatski Luka, u španjolskim medijima nije navedeno.