Gospodin i prijatelj prije svega: Modrić novim gestama pružio podršku Srbinu u nevolji

Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Real Madrid, Tottenham, Luka Modrić, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid

Luka Jović još uvijek se muči dokazati svoju vrijednost u madridskom Realu. Mladić plaćen prošlog ljeta šezdeset milijuna eura Eintrachtu do sada je zabio samo jedan gol, a posljednje tri utakmice ogledao je s klupe, piše vecernji.hr.


Španjolski mediji stoga su se već upustili u nagađanja kako Real Joviću traži novi dom i priželjkuje novoga napadača, a osobito su se o toj kombinaciji u zadnje vrijeme raspisale Realu naklonjene novine koje fantaziraju o dolasku Kyliana Mbappéa.

Ipak, nije baš Jović usamljen u klubu i bez ičije podrške.

Iz zadnjih objava se čini da mu među prvima leđa čuva Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, kojemu se neki dan čak i Barcelona javno naklonila jer je ispao veliki gospodin.

Naime, nije Modriću bilo mrsko pojaviti se na dodjeli Zlatne lopte i titulu predati u ruke Lionela Messija, kao što mi nije bilo mrsko ni pokupiti Jovića na putu do tradicionalnog božićnog partyja igrača madridskog Reala.

Dovezao je Modrić mladog Jovića u svom automobilu do restorana Filandón, a koji sat ranije mladog je suigrača označio i na jednoj objavi na Instagramu, iz čega se može zaključiti da je nekadašnjem nogometašu Dinama silno stalo da dečko rođen u Bijeljini prevlada proces prilagodbe te da pokaže svu svoju raskoš u tako velikom klubu.


Joviću je na spomenutoj božićnoj zabavi u to ime netko od suigrača poklonio i španjolski rječnik kako bi što prije svladao jezik, a hit večeri definitivno je bio dar Garethu Baleu.

Velšaninu je neki šaljivac iz svlačionice poklonio palicu za golf, što je bila aluzija na njegovu proslavu plasmana s reprezentacijom na Euro 2020. godine. (Bale je te večeri pozirao uz zastavu na kojoj je stajalo "Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom).


Što je od "tajnoga Djeda Mraza" dobio hrvatski Luka, u španjolskim medijima nije navedeno.