GOŠK: Svečanom večerom proslavljen opstanak u Premijer ligi

Raspoloženi članovi Uprave zajedno sa igračima zapjevali su himnu GOŠK-a, nakon čega je uslijedilo obraćanje predsjednika kluba Pere Pavlovića i načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića.

Pavlović se na početku govora zahvalio svima koji su došli uveličati ovu večer, kao i svima onima koji su na bilo koji način pomogli rad GOŠK-a u protekloj sezoni.

''Nećemo vagat koliko je tko pomogao, ali svi vi koji ste ovdje, i oni koji nisu mogli nazočiti ovoj večeri, uz našeg počasnog predsjednika Iliju Suška, ne bi napravili ovaj rezultat koji smo napravili. Nadam se da ćete biti s nama i dogodine i podržavati nas, jer da nije bilo vas, ne bi bilo ni GOŠK-a. Vi ste svi GOŠK.

Imali smo primjedbi iz Tuzle, imali smo napade od cijele države na nas jer smo najmanji, jer smo ''neko hercegovačko selo'', ali ja i ljudi iz kluba to nepriznajemo. Nema nas toliko koliko ima Tuzlaka, ali imamo jače srce nego svi oni zajedno.  Zato neka oni kukaju, a mi smo ostali!

Kad smo prije 9 godina upali u Prvu ligu govorili su nam da smo najlošiji i prognozirali su nam ispadanje. Isto to prognozirali su nam prošle godine i prognoziraju već sada za iduću godinu, ali mi smo toliko ludi da ćemo se dogodine boriti za vrh tabele, a ne za opstanak. Moram u svemu ovome posebno zahvaliti načelniku Vidiću, koji nam je umnogome pomogao.'' – kazao je u svom emotivnom govoru Pavlović.

Nakon obraćanja predsjednika GOŠK-a uslijedilo je obraćanje načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića.

''Dragi prijatelji, poštovatelji i ljubitelji GOŠK-a. Poštivatelji jer sport se poštivati mora, ljubitelji jer GOŠK se voliti i ljubiti mora. To je jednostavno tako, bez obzira na raznorazne probleme. Teško je sad složiti neku rečenicu za GOŠK, ali dovoljna će biti samo jedna riječ - ČUDO.

Iskoristit ću priliku da se zahvalim svima vama koji ste na bilo koji način pomogli GOŠK-u u protekloj sezoni, a ja ću se osobno potruditi da Općina Čapljina nastavi pomagati ovom klubu koji nas predstavlja u najvećem rangu bh. nogometa.'' – kazao je, između ostalog, Vidić.

Torcida Gabela iskoristila je ovu prigodu pa je načelniku Vidiću poklonika knjigu i DVD ''Hajdukov ratni trofej'' autora Ivana Gudelja.

Predsjednik GOŠK-a posebno se zahvalio predstavnicima medija, koji su također bili nazočni na ovoj večeri, zbog njihovog iznimnog truda i zalaganja kada je u pitanju praćenje rezultata i uspjeha ovoga kluba.

 

Slavko Jakiša | ČAportal