GOŠK: Lavovi bruse formu u Podgorici

...prvenstvau Premier ligi odradio i jedan mini ciklus u Crnoj Gori. Tako su Gabeljani u subotu otputovali u glavni grad susjedne zemlje, Podgoricu, gdje su smješteni u hotelu ‘Crna Gora'.
Nogometaši GOŠK-a su odigrali i prijateljski meč s aktualnim prvakom Crne Gore, Budućnosti. To momčadima nije prvi ogled ove sezone s obzirom da su prije mjesec i pol igrali i na 23. memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli (bilo je 1:0 za tim iz Podgorice).
- Zahvaljujem se Upravi koja je iznašla sredstva i priuštila nam družiti se i bolje upoznati, a što nismo imali mogućnost u zimskim pripremama jer smo kasno skupili momčad, rekao je trener GOŠK-a Davor Mladina.
Na povratku iz Podgorice će GOŠK će igrati s hrvatskim trećeligašem Konavljaninom.

- Kroz te dvije utakmice ćemo malo bolje upoznati kadar i pripremiti se za sljedeće izazove u prvenstvu, kazao je Mladina.
Gabeljani se nadaju da će nastavak natjecanja dočekati uigraniji i spremniji za misiju spašavanja premierligaškog statusa.
- Momčadi se priključio i oporavljeni Armin Helvida koji se, ipak, još ne može uključiti u rad s loptom i neće igrati utakmice. Sada mora ojačati mišiće prethodno ozlijeđenog ramena. Očekujemo da će biti spreman poslije 20. kola, dodao je Mladina.

Posije stanke Lavove očekuje težak raspored. U subotu gostuju Željezničaru, potom su domaćini Sarajevu, da bi onda snage odmjerili sa Slavijom u Istočnom Sarajevu.
- Idemo od utakmice do utakmice pokušati skupljati što više bodova i, nadam se, na kraju izboriti ostanak. Analizirajući i prethodni nastup vidim da nije neuspjeh remi s Olimpicom, druga stvar je to što nam se nisu poklopili rezultati konkurencije, rezonirao je Davor Mladina.

Mladina poveo dvadesetoricu

Šef struke gabelskog GOŠK-a Davor Mladina je na mini pripreme u Podgoricu poveo sljedećih dvadeset nogometaša: Antonio Soldo, Ivan Perić, Vedad Šabanović, Zlatko Kojić, Ajdin Maksumić, Ramazan Bišević, Miljenko Bošnjak, Marko Jordan, Tomislav Ivičić, Sinan Ramović, Almir Bekić, Marko Sušac, Ilija Rajič, Mate Paponja, Danijel Marić, Mario Vasilj, Josip Bonacin, Tihomir Jelavić, Armin Helvida, Sabahudin Jusufbašić.

Dnevni list