Goran Sablić: Imamo dva boda prednosti, sve je u našim rukama

Ostvareni rezultati u posljednjih pet utakmica, posebice prikazana igra u derbiju protiv FK Sarajevo, bili su razlog zašto sam ...

... bio stavio mandat na raspolaganje. Pristup igrača i priprema za derbi bili su katastrofalni.

Možda smo, po mome viđenju, na Koševu odigrali najgoru utakmicu otkad sam ja na klupi. Nisam osjećao krivnju nego, kao glavni trener, odgovornost za postignute rezultate. Radim ono što volim i uživam u Širokom Brijegu. No, moja odluka nije bila ishitrena.

Stavio sam se na dispoziciju upravi kako bi vidjeli što smo i kako učinili u proteklome razdoblju. Ostale su još četiri utakmice do kraja. Iako smo upali u određenu mentalnu i rezultatsku krizu, imamo dovoljno vremena da se momčad prodrma i vrati na pobjednički kolosijek.

Imamo dva boda prednosti, sve je u našim rukama. Bez obzira na trenutačnu krizu, sposobni smo pobijediti u sve četiri utakmice do kraja. Siguran sam kako ćemo ostvariti zacrtani cilj, poručio je trener Širokog Brijega Goran Sablić nakon današnjeg treninga i uputio zahvalu svima na podršci, od uprave, navijača, simpatizera kluba te na koncu samih igrača.

25.04.2018 u 08:19