Goran Karačić: Uskoro se vraćam da nastavimo gdje smo stali

Karačić
Porazgovarali smo sa Goranom nakon svega i evo što kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo reci nam kako teče oporavak od operacije?

Oporavak teče odlično, puno bolje nego što sam očekivao. Radim 6-7 sati dnevno u sportskom centru Jane Sandanski u Skopju, gdje imam veliku pomoć struke i dnevno radi oko mene 4-5 doktora na terapijama, dok treninge odrađujem sa kondicijskom trenericom Vardara. Naravno tu mi je i moj brat koji mi je sve ovo omogućio, drži me kao kap vode na dlanu sve da se što prije vratim. Ovim putem se zahvaljujem rukometnom klubu Vardar i svom bratu Igoru.

Kada se nadaš povratku na teren?

100% ću biti spreman pred zimske pripreme.

Koliko je teško pratiti svoj klub, a ne moći pomoći suigračima?

To do sada nisam znao, ali je velika patnja kada si odvojen od svoje momčadi. Pratim ih stalno, igraju sjajno čestitao bih ovom prilikom igračima i stručnom stožeru na odličnim igrama.

Kako komentiraš ovih par zadnjih utakmica Zrinjskog?

Pa sigurno da smo napravili jedan iskorak u igru, i popravili smo našu najveću boljku realizaciju i sada mislim da se probudio pravi Zrinjski koji će jurišati na titulu.

Slijedi zadnja utakmica u ovoj godini protiv Travnika. Tvoja prognoza?

Ja se iskreno nadam da će ljudi iz Travnika uspjeti spremiti teren za tu utakmicu jer znamo kakvi su vremenski uvjeti u Bosni. Nadam se da će igrači Zrinjskog biti jači od svega i da ćemo uzeti 3 boda.

Proteklih dana zatrpani smo pitanjima navijača o tvom zdravlju. Evo što možeš poručiti vjernim navijačima?

Kao prvo veliki pozdrav svim navijačima Zrinjskog. Ja se vraćam uskoro zdravlje je sve bolje pa ćemo nastaviti gdje smo stali.

HERCEGOVINA.info