Goran Karačić – budućnost Zrinjskog među vratnicama

HŠK Zrinjski, Goran Karačić

Kada si započeo s treniranjem?

Poceo sam trenirati prije 5 godina u Zrinjskom, a daljne trenažne procese nastavio sam kod gospodina Seje Rebca koji je puno doprinio mom dosadašnjem radu, pa sam se ponovo vratio u Zrinjski gdje sam i danas, te uz trenere Gagru i Martinovića odlično napredujem.

Dolaziš iz sportske obitelji, kako si se odlučio za nogomet i tko ti je najveća podrška?

Moj otac je svu ljubav o sportu prenio na nas, braća Ivan i Igor su izabrali rukomet gdje su profesionalni igrači i to su moji najveći uzori koji me jako puno podržavaju, ali tu niko nemože parirati mojoj majci koja je toliko puno učinila za nas i od srca joj hvala. Još bi i istaknuo i neke prijatelje koji su mi također velika podrška - Ivan Jurić, Nikola Krstanović i Nikola Krešić.

Redoviti si omladinski reprezentativac, kako si zadovoljan?

Da standardni sam golman za u17 reprezentaciju, za sada mi odlično ide, selektori su zadovoljni samnom - što mi daje snagu da nastavim i dalje ovako

Tko ti je golmanski uzor?

Pa to je zasigurno Manuel Neuer koji ima savršenu tehniku i volio bi i ja jednog dana biti takav.

Životni san?

Najveći životni san mi je da zaigram za prvi tim Zrinjskog.

Kako si zadovoljan radom u omladinskoj školi Zrinjskog?

Rad u omladinskoj školi dolaskom gospodina Perića znantno se poboljšao, osigurao nam je odlične uvijete za rad i napredak, a posebno bi pohvalio trenere i gospodina Perića koji su uvijek na raspolaganju ako zatreba i uvijek se može s njima otvoreno popričati o svemu.

Sigurni smo da će se i u budućnosti čuti za ovog darovitog golmana pred kojim je velika golmanska karijera ukoliko nastavi trenirati i raditi kao do sada.

hercegovina.info