Golom Borisa Pandže Širokom pobjeda protiv tuzlanske Slobode

Široki - Željo
Kako se i očekivalo gosti su zbili redove i prebacivali loptu podalje od svojeg gola dok su domaći pokušavali pronaći način što prije priprijetiti i zabiti gol. Igrači Slavena Muse nisu srljali već su pokušavali kontrolirati i igru i loptu što im je i polazilo za rukom, stvorili su nekoliko izglednih prilika za gol (Ćorić i Wagner) a zadnja linija je dosta dobro funkcionirala iako je Sloboda par puta bila u solidnoj prilici. To je bila slika situacije do 38 minute kad je na ubačaj Ćorluke u kaznenom prostoru najbolju poziciju zauzeo Boris Pandža koji se izvukao na desnu stativu i odlično reagirao i glavom doveo Široki u vodstvo od 1:0. Tim rezultatom se otišlo na odmor a drugo poluvrijeme donijelo je uglavnom istu situaciju pa je Široki na radost svojih vjernih navijača koji su ih bodrili cijelu utakmicu ubilježio nova tri boda i za još jedan korak približio dugo očekivanom naslovu prvaka Premijer lige BiH.

ŠIROKI BRIJEG - Stadion Pecara. Gledatelja 1.000. Sudac: Skakić.
STRIJELAC: 1-0 Pandža (37).

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Pandža, Ćorić, Zakarić, Landeka, Wagner, Ćorluka (67. Peko), Kožulj, Buhač (88. Taianan), Brekalo, Marković. Trener: Musa.
SLOBODA: Pirić, Zrnanović, Efendić (79. Ahmetović), Krpić, Mujić, Ivetić (72. Čolović), Sarić, Mehmedagić, Bekić, Zeba, Kiso. Trener: Musemić.

abcportal.info