Golmana Srbije Stojkovića čuvaju policajci i Grobari

grobari, Srbija, navijački neredi, huligani, Huliganizam, Srbija, Facebook, ivan bogdanov, grobari, Ruski navijači, izboden nožem

Vladimir Stojković, golman srpske nogometne reprezentacije, noć poslije prekinute utakmice u Genovi nije spavao kod kuće. Žandarmerija ga je otpratila do Partizanova sportskog centra gdje ga je policija čuvala cijelu noć i dan, a pomoć su ponudili i navijači njegova Partizana.
"Strah nas je ponajprije za njegov, a onda i za naše živote. Ovi huligani izgleda nikada nas neće ostviti na miru" - rekao je neimenovani član bliže obitelji srpskog golmana, pišu 24sata.hr.

Cijela 'frka' nastala je nakon što je Stojković ove sezone došao na posudbu u Partizan iz Sportinga. Zamjerili su mu to navijači Crvene Zvezde jer reprezentativni golman je dijete tog kluba iako je za njih odigrao tek 23 utakmice. Sve je eskaliralo u domaćoj utakmici s Estonijom kada je s tribine tijekom cijelog susreta morao slušati uvrede srpskih navijača. Nakon toga uslijedile su ozbiljne prijetnje, a Stojković je odlučio ne braniti za Srbiju u Italiji. Podršku su mu poslali navijači i čelnici Partizana.

" Drago mi je što su iza mene stali moj klub i navijači Partizana. U ovom trenutku to mi je najvažnije, a sve ostalo nije vrijedno spomena jer problem su napravili ljudi kojima reprezentacija ne znači ništa. Još jednom, hvala Partizanu i navijačima. Hvala im što postoje"- zahvalio se golman preko službene stranice Partizana.