GNK Dinamo: Jovanović bi bio na doživotnoj robiji da su kriteriji isti!

16.03.2013

Na uhićenje Zdravka Mamića reagirao je i GNK Dinamo. Pismo prenosimo u cjelosti:

Kada bi se Josipovićevo i Milanovićevo „treniranje strogoće" na Zdravku Mamiću primjenilo na Željku Jovanoviću, on bi već davno bio na doživotnoj robiji! Zar već u prvih sto dana vlasti nije napao Hrvatsku biskupsku konferenciju, Hrvatsku akademiju znanosti i umjetnosti, Maticu Hrvatsku, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez i najveći hrvatski športski brend GNK DINAMO?! I to najtežim uvredama, diskvalifikacijama i omalovažavanjima! Pa, ima li i jedna hrvatska nacionalna institucija koju nije ponizio? Nije narod glup, ostavite mu neka on procijeni može li se zlosretni Jovanović uspoređivati s Khuenom Hedervaryjem. A što se tiče Mamićeve konstatacije kako nije normalno da u Hrvatskoj Srbin bude ministar obrazovanja, pitajte u Njemačkoj može li ministar obrazovanja ili obrane biti Francuz! Ili u Srbiji Albanac, u Grčkoj Turčin, u Izraelu Palestinac..!

Josipović tvrdi kako je napadom na Jovanovića Zdravko Mamić uvrijedio sve Srbe u Hrvatskoj. Zaista jadno od tog pametnog i mudrog čovjeka! Pa, Zdravko među Srbina ima više prijatelja nego zajedno 21 član Vlade, uključujući i Josipovića. I nitko se od njih, barem ne javno, nije osjetio uvrijeđenim.

Ne znam zbog čega su svim novinarima i političarima promakle Mamićeve riječi u intervjuu na Z1 televiziji, o sukobu interesa Jovanovićeva pomoćnika Petra Skansija, koji kao visoki dužnosnik Vlade toj istoj Vladi iznajmljuje kuću u Ljubljani od 140 m² i za to mjesečno dobiva 6000 eura neto! I tako već osam godina! Do sada je sukobom interesa od hrvatske Vlade već dobio preko 560 000 eura! To je i Milanovićev grijeh, sve to zna ali tolerira dok je Skansi „kooperativan"! A kako je to „kooperativan", zna svaki ljubitelj športa u Hrvatskoj."

Direktor za odnose s javnošću

GNK Dinamo

Tomislav Marčinko

loading...