Glasnogovornik HNS-a otkrio hoće li Kalinić dobiti medalju sa SP-a

Nikola Kalinić
Veliki uspjeh u Rusiji i veličanstven doček hrvatske reprezentacije u Zagrebu, bili su povod da u HRT-ovoj emisiji Otvoreno gostuju glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacek, liječnik Zoran Bahtijarević, HRT-ov novinar Boris Jelavić te stručnjak za odnose s javnošću Damir Jug.

Dotaklo se mnogo tema tijekom emisije, a najzanimljiviji je bio odgovor na pitanje hoće li Nikola Kalinić dobiti srebrnu medalju.

- Što se tiče medalje, koliko je meni poznato Nikola Kalinić će odlukom momčadi i izbornika također dobiti medalju - rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Podsjetimo, Kalinić je napustio reprezentaciju nakon što je u utakmici s Nigerijom odbio ući u igru kada smo vodili s 2:0.

Ovakav doček vatrenih teško će se nadmašiti...

- Bio je to nevjerojatan, fantastičan doček. Mi smo cijelo vrijeme plakali od sreće. Znao sam da me čeka ta operacija, stoga sam prestao zalijevati, ali sam nastavio i dalje slaviti - rekao je Bahtijarević.

Tko je bio najveseliji?

- Najrizičniji je bio Vida, kao što smo svi mogli vidjeti. No, svi su bili jako veseli, što su i zaslužili.

Ivan Rakitić imao je temperaturu prije utakmice s Englezima.

- On nije cijeli dan imao temperaturu. Kasnije mu se snizila. Ja sam baš tu utakmicu trebao biti na tribini. Pa sam bio u svlačionici gledao. On je tada odigrao jednu od najboljih utakmica, a prije toga je imao temperaturu 39... - rekao je Zoran Bahtijarević.

Vecernji list