FOTO/VIDEO  Generacija Blagaja 2005. na završnom turniru DFA lige u Sarajevu

DFA liga

... koji su više nego zasluženo osvojili naslov prvaka i plasirali se na završni turnir koji će se 26. ožujka održati u sarajevskoj Zetri. Današnjim danom znamo svih pet sudionika koji će nastupiti na završnom turniru u Sarajevu, a koji su nastupali u Arena Sport Centru u Mostaru.

2009. HŠK Zrinjski
2008. HŠK Zrinjski
2007. HŠK Zrinjski 
2006. HŠK Zrinjski
2005. FK Blagaj

U polufinalnim utakmicama današnjeg dana susrele su se momčadi NK Međugorja i FK Blagaj. U izuzetno zanimljivoj utakmici na terenu se bolje snašla ekipa Blagaj te slavila sa 4:1. U drugom polufinalnom susretu sastale su se ekipe HŠK Zrinjski i U.Š.I. Stari Grad.

U borbi za treće mjesto nastupile su tako ekipe HŠK Zrinjski i NK Međugorje. Mladi Plemići vjerojatno još u dojmu dešavanja iz prve utakmice nisu se najbolje snašli na terenu te je to ekipa Međugorja iskoristila i slavila sa 5:3.

U finalu su se našle ekipe Blagaja i U.Š.I. Stari Grad. Blagaj koji je inače dominirao cijelim turnirom dosta lako je došao do pobjede golovima Omara Kozića 2 gola, Đenana Puce i Ajdina Šemšića, te jedinm autogolom, dok je za ekipu U.Š.I. Stari Grad dva gola postigao Hamza Marić. Krajnji rezultat finala glasio je 5:2 za momčad Blagaja.

Dodjelu medalja kao i proslavu titule Blagaja tijekom večeri pogledajte na našem portalu.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info