FOTO/VIDEO  Gareth Bale seli u Manchester United za 114 milijuna eura?

Gareth Bale Velški nogometaš, Real Madrid, Manchester United, nogomet, transfer
Zvijezda Real Madrida Gareth Bale je, navodno, slijedeća meta nizozemskog stručnjaka na klupi Manchester Uniteda Louisa Van Gaala, pišu engleski tabloidi.Manchester United niti ove sezone ne igra dobro, unatoč činjenici što je ovaj slavni engleski klub ovoga ljeta oborio britanski transferni rekord kupovinom Di Marije za 60 milijuna funta. Stoga, uprava Crvenih vragova želi svoju momčad pojačati još jednom zvijezdom. I to već u siječnju slijedeće godine. Ako ne u siječnju, onda najkasnije slijedećeg ljeta.

Cijena za Balea neće biti niža od 90 milijuna funti (114 mil. eura), a nogometaševa plaća penje se do 300 tisuća funti tjedno.

Kako će na sve to reagirati Carlo Ancelotti? Kažu da se neće odupirati. Iz razloga, što trener Kraljevskog kluba ove sezone baš i nije presretan zalaganjem niti doprinosom svog igrača. Za razliku od prošle sezone u kojoj je Bale igrao sjajno, ukupno zabivši 22 pogotka, ove sezone je upisao tek četiri zgoditka. Mjesto u momčadi prepustio je Iscu zbog ozljede koju je duže vrijeme vukao, a Isco je to iskoristio na najbolji mogući način i iz prve momčadi izgurao Velšanina. Balea je, trenutno igrački, iza Ronalda, Benzeme, Isca i Jamesa koji bolje kotiraju od njega.

Da stvar bude unosnija za Real i predsjednika Florentina Pereza, Madriđanima se pruža prilika ne samo vratiti investirani novac nego i zaraditi dvadesetak milijuna. Balea je u ljeto 2013. prešao iz Tottenhama u Real za 91 milijun eura.