FOTO  Futsal U-21: Kaskada pobjednik turnira, Brotnju drugo mjesto

Domaćin turnira bilo je Visoko (SRC "Mladost).

Na turniru su se natjecale momčadi iz Prve i Druge futsal lige Federacije BiH i to po sljedećim skupinama.

GRUPA A

MNK "Banovići"

MNK "Brotnjo" Čitluk

MNK "Klanac" Brčko

MNK "Galaktikosi" Visoko

GRUPA B

MNK "Karaka" Mostar

MNK "Kaskada" Gračanica

MNK "Drina" Goražde

MNK "Seljak" Livno

Drugoplasirane momčadi skupina MNK Karaka i MNK Galaktikosi odigrali su utakmicu za treće mjesto. Bolji iz ovog susreta bili su domaćini turnira, momčad Glaktikosi iz Visokog slavivši rezultatom 5:4.

Najbolje dvije momčadi turnira MNK Kaskada i MNK Brotnjo odigrai su finalnu utakmicu. Kaskada se pokazala kao najbolja momčad na ovom turniru i zasluženo je slavila u finalu protiv Brotnja rezultatom 6:2.

Prije finalne utakmice uručeni su pehari za prvake Druge futsal lige FBiH grupe "Sjever" i "Jug", a pehare momčadima MNK "Seljak" Livno i MNK "Galaktikosi" Visoko predao je Povjerenik za natjecanje Mario Ćosić. Također, uručena je i nagrada za najboljeg igrača Prve futsal lige FBiH za sezonu 2012/2013 Nijazu Mulahmetoviću iz MNK "Centar", a nagradu je uručio generalni tajnik NS FBiH Eldin Baković.

Titula najboljeg strijelca pripala je igraču MNK "Kaskada" Rahimu Spahiću. Nagradu najboljem strijelcu uručio je trener futsal reprezentacije BiH Muhamed Poričanin. Specijalni žiri za najboljeg igrača turnira proglasio je Huseina Šakušića iz MNK "Kaskada", kojem je nagradu uručio izbornik futsal reprezentacije BiH Boro Matan, dok je za najboljeg golmana proglašen Vrdoljak Ivan iz MNK "Brotnjo", kojem je pehar i diplomu uručio generalni tajnik NS FBiH Eldin Baković. Pehar za Fair-play pripala je ekipi MNK "Kaskada".

Pehare za tri prvoplasirane ekipe uručili su Anto Miličević, tajnik za futsal natjecanja NS FBiH (treće mjesto), Mario Ćosić, povjerenik za natjecanje futsal lige FBiH (drugo mjesto) i Eldin Baković, generalni tajnik NS FBiH (prvo mjesto)