Franjo Delić: Ponosan sam što sam nosio sveti dres Zrinjskog u futsalu i velikom nogometu

Zrinjski-Centar
Evo što Franjo o toj polusezoni i osvajanju pokala  kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prve čestitke na osvojenom kupu?

Zaahvaljujem se na čestitkama.

Kakvi su osjećaji nekoliko dana nakon osvajanja Kupa?

Osjećaj i dalje fenomenalan, za mene nema ljepšeg osjećaja nego osvojiti trofej u meni najdražem dresu.

Tko je po tebi najzaslužniji za uspjehe MNK Zrinjski?

Po meni zasluge idu svima, ne bih nikoga izdvajao jer svaki igrač, trener i član uprave dao je svoj maksimum u ovaj trofej, tako da svi imaju svoje zasluge.

Da li si to zadovoljan polusezonom koju si odigrao u MNK Zrinjski?

Što se tiče mene i mojih igara polusezonom sam zadovoljan. Može to još puno bolje jer znam svoje kvalitete,a trebalo mi je malo vremena da se naviknem na futsal. Uz pomoć ostalih igrača sam se brzo prilagodio, ali opet kažem može to puno bolje i nadam se da ću to i pokazati u narednoj sezoni.

Nekako se stiče utisak da je Zrinjski možda i najbolji malonogometni klub u BiH. Dijeliš li ti to mišljnje?

Moje mišljenje je da imamo dobru ekipu, jednu od boljih u ligi,ali mislim da smo kasno shvatili da vrijedimo mnogo više nego što smo pokazali u ligi ove sezone.

Mostar je oduvijek imao odlične igrače u malom nogometu. U čemu je tajna?

Mostar je uvijek imao talente i uvijek ce ih imati, ali sve manje i manje se igra nogomet u gradu. Puno je praznih terena i to me najvise boli od svega..ali posebebno bi spomeno Luku Sutona jer je on budućnost malog nogometa u gradu i budućnost MNK Zrinjski i želio bih da se većina mladih momaka ugledaju na njega.

Da li tebi lakše igrati na malom ili velikom terenu?

Sigurno da mi je bilo lakše igrati veliki nogomet, ali uvijek sam imao želju da igram i mali nogomet, kako turnire  tako i prvenstvo. Kada je došao poziv iz MNK Zrinjski ja ga nisam mogao odbiti, prihvatio sam ga i drago mi je što sam tu.

Da li svoju nogometnu budućost vidiš i dalje u MNK Zrinjski?

Ja sam za Zrinjski uvijek tu dok me trener i uprava kluba želi. Ponosan sam što sam nosio sveti dres Zrinjskog u futsalu i velikom nogometu.

Evo za kraj neka poruka našim čitateljima?

Poruka čitateljima je da nas u narednoj sezoni bodre u što većem broju jer ovi momci to zaslužuju svojim igrama.ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA.

HERCEGOVINA.info