Francuski napadač nezadovoljan u klubu

Kylian Mbappe , Kylian Mbappe , PSG, Kylian Mbappe
... klanovima, ponašanjem zvijezde Neymara.

Dobio je nadimak Donatelo po liku iz „Nindža kornjača" i čak su mu poklonili njegovu masku poslije jedne utakmice u studenom.

Međutim, to se mladom napadaču nije svidjelo, pogotovo izrugivanje i nadimak. Ne voli način na koji se šale Brazilci, a Danija Alves je nekoliko puta upozorio da ga tako ne zove.

Sa Neymarom se zakačio u svlačionici nakon jednog meča kada mu Brazilac nije dodao loptu, a smeta mu i način na koji se Neymar i ostali Brazilci odnose prema Urugvajcu Edinsonu Cavani.

Zbog toga se već nekoliko tjedana čuju glasine da je njegova majka Lamari Fayza preuzela stvar u svoje ruke i da prijeti Parižanima da će tražiti transfer ako ne dovedu ured Brazilce.

"El Pais" piše da je ona kontaktirala i neke menadžere kako bi ispitala situaciju. Nije u pitanju novac, već odnos prema njenom sinu. Mladi Mbappe je čvrsto na zemlji i nikada se ni dok je igrao u Monaku nije isticao, niti skretao pažnju na sebe van terena.

Klubova koji su zainteresirani ne nedostaje, rado bi ga doveli Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City i Bayern.

PSG će vjerojatno odbiti da proda Mbappea, ali bi situacija mogla postati napeta jer Neymar pokušava istisnuti Cavania iz kluba. Njegova majka pristala bi i na manji novac nego što ima u Parizu kako bi ga izvukla iz zatrovane atmosfere.