FOTO  NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski 1:1

Široki Zrinjski

Obje ekipe na početku utakmice su krenule dosta napadački, a već u petoj minuti utakmice kapetan Plemića Stojkić dobio je žuti karton. U 13. minuti utakmice prema vratru Soldi šut je uputio napadač Plemića Mešanović, koji je promašio gol.

U 22. minuti Mešanović je odlično poslao loptu za Bilbiju, ali je vratar domaćih bio brži. U 25. minuti prvu izmjenu radi šef stuke Širokog Karačić. Umjesto Krstanovića ulazi Ivanković. U 30. minuti žuti karton dobio je nogometaš Širokog Brijega Brekalo.

35. minuta gol za Zrinjski. Peko, bivši igrač Širokog Brijega, postiže sjajan pogodak za slavlje gostiju iz Mostara i to nakon greške Barišića.

U 43. minuti odlična prilika za Bilbiju, ali vratar Soldo spašava siguran zgoditak.

U 55. minuti odličan šut Mešanovića, ali Soldo odlično brani. U 61. minuti odličnu prigodu za domaćina imao je Menalo koji je promašio brazan gol. Menalo je samo minut prije ušao u umjesto Sesara. U 65. minuti umjesto Bilbije ulazi Pehar.

U 67. minuti Široki Brijeg izjednačuje. Strijelac za domaćina je Baraban. U 73. minuti odličan ulaz Stojkića, ali stativa spašava domaćina. U 77. minuti odličan šut Crnova ali lopta odlazi preko gola.

Pred sam kraj utakmice Marinović iz igre izvodi Peku, a u igru ubacuje Žeravicu. 

Do kraja utakmice igralo se dosta otvoreno, ali rezultat se nije mijenjao.

NK Široki Brijeg: Soldo, Barišić, Ćorić, Krstanović, Baraban, Wagner, Sesar, Brekalo, Lončar, Bralić, Crnov.

HŠK Zrinjski: Kozić, Peko, Graovac, Tomić, Barić, Stojkić, Mešanović, Sivrić, Petrak, Katanec, Bilbija.

Sve fotografije u GALERIJI