FOTO  HŠK Zrinjski -NK Zagreb 1:3

HŠK Zrinjski, NK Zagreb, HŠK Zrinjski, nk šibenik

Svioni ostali su neugodno iznenađeni kada su vidjeli da se utakmica igra na najlošijem terenu koji je uz to bio pun blata. Glavni teren za to vrijeme bio je prazan.
Slaven Musa na teren je poslao slijedeći sastav: Hadžić, Markić Aničić, Stojkić, Zlatić, Salčinović, Duro, Stjepanović, Ivanković, Selimović i Lendrić.

NK Zagreb: Višić, James, Pavlović, Džolan, Rendulić, Dedić, Jefton, Šovšić, Marković, Trepšić, Krstanović. Još su igrali  Herceg, Celjak, Marijanović, Kovinger, Ivanković, Abdurahimi, Oršulić, Jugović, Bevab, Cindrić i Medić.

Prvo poluvrijeme gledali smo mušku igru oba sastava sa nekoliko lijepih prilika sa obije strane. Prvu je zapucao Lendrić koji je sa samo par metara pucao u vratara Zagreba. Nakon toga prijete i Pjesnici, ali Hadžić ostaje nesvladan. Ipak u 10 minuti Plemići preko Dure dolaze do vodstva od 1:0. Imali su nogometaši Zrinjskog još prilika koje nisu iskoristili, ali zato jesu nogometaši Zagreba koji su pogotkom Trepšića. Na odmor se otišlo rezultatom 1:1.

U drugi dio u igru ulaze Melher, Miličević, Delić, Rašo, Gagro, Martinović, Zadro, Perić, Sušić, Pehar i Kutalija. U drugom dijelu zagrebaši su imali malo više od igre, a i Plemići su u par navrata opasno zaprijetili. Kada Zadro i Sušić nisu pogodili uspjelo je to igračima Zagreba koji su pogocima Medića i Jugovića postavili konačan rezultat 3:1.