FOTO  HŠK Zrinjski-HNK Branitelj 4:1

HŠK Zrinjski, HNK Branitelj

Vidjeli smo na dijelu veliki broj nogometaša, jer su treneri isprobali sve sa čime trenutno raspolažu. Slaven Musa je u dva poluvremena izveo dva sasvim različita sastava dok je njegov kolega i nasljednik na klupi Zovko u drugom dijelu je posteno mijenjao nogometaše.

HŠK Zrinjski je u prvom dijelu istrčao u sastavu:
Hadžić, Markić, Aničić, Stojkić, Stjepanović, Duro, Zadro, Ivanković, Salčinović, Selimović i Lendrić.

HNK Branitelj: Pandža, Jurić, Bazgić, Aničić, Rogić, Margeta, Suton, Bebanić, Ferenc, Zovko i Eminović (Zovko, Ivić, Marić,Sarić , Ćosić, Kajan)
Gledali smo zanimljivu igru sa dosta prilika. Zrinjski je imao više od igre, ali i Branitelj je znao opasno zaprijetiti. Plemići su poveli preko Lendrića na asistenciju Selimovića, dok je momčad Branitelja poravnala preko Fernca. Prvi dio završio je neidlučeno 1:1.

U drugi dio Zrinjski nastupa u slijedećem sastavu:

Budimir, Miličević, Delić, Gagro, Arežina, Martinović,  Rašo, Kutalija, Perić, Sušić i Pehar

Drugi dio bio je bogatiji pogotcima, a vidjeli smo strahovitu želju kod uvjetno rečeno drugog tima za dokazivanje. Na 2:1 povisio je Sušić pogotkom iz kaznenog udarca, a prethodio je prekršaj nad Peharom. Treći pogotak za Zrinjski postigao je Perić, dok je točku na i stavio Pehar četvrtim pogotkom za Zrinjski.
Sve u svemu sa obzirom da su pripreme još u nekoj prvoj fazi treneri mogu biti zadovolji sa igrom svojih momčadi. U srijedu Plemići igraju utakmcu sa NK Zagreb, dok će Branitelj na svom stadionu dočekati Leotar.

hercegovina.info