FOTO  HNK Čapljina-HŠK Zrinjski 2:2

HNK Čapljina, HŠK Zrinjski

Utakmica je završila neodlučenim rezultatom 2:2. Plemići su imali dva puta vodstvo, a čapljinci su to dva puta stizali. Prvo poluvrijeme Zrinjski je imao više od igre, ali bez nekih konkretnih prilika sa obije strane. Pokušavali su nogometaši Zrinsjkog doći do pogotka iz nekoliko dobrih ubačaja sa strane, ali mreža domaćih je mirovala. Sa druge strane Čapljina je imala dobru priliku, ali je Melher sjajno intervenirao. Kada se mislilo da će se na odmor rezultatom 0:0 sudac je svirao prekršaj za Zrinjski na oko dvadesetak metara od vrata Čapljine. Loptu je uzeo velemajstor Ivanković i pogodio za 0:1.

U drugom dijelu treneri su izvršili po nekoliko izmjena, a nogometaši Čapljine su bili bolji protivnik. Prvo su domaći poravnali preko Menala na 1:1, a zatim su imali još par prilika. Zrinjski je do vodstva 2:1 došao preko Lendrića, a konačan rezultat postavio je Putica.

HNK Čapljina: Josić, Demić, Puljić, Dženanović, Jurković, I. Puljić, Barbarić, Zubac, Vlaho, Kukić i Erić. Još su igrali: Perić, Miočević, Grbavac, Vila, Obad, Putica, Menalo i Buntić.

HŠK Zrinjski: Melher, Markić, Aničić, Popović, Gagro, Ivanković, Stjepanović, Duro, Zadro, Kutalia i Selimović. Još su igrali: Marković, Zlatić, Rašo, Lendrić, Pehar i Perić.

hercegovina.info