FOTO  HNK Branitelj-HŠK Zrinjski 1:2

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj su treneri dali priliku svim nogometašima na koje računaju. Na kraju je Zrinjski slavio rezultatom 2:1, a osim tri pogotka nazočni gledatelji vidjeli su još mnogo dobrih akcija.

Plemići su poveli pogotkom Lendrića nakon odlične asistencije Dure. Imali su nogometaši Zrinjskog do polovine prvog dijela još nekoliko dobrih akcija, a zatim su domaći preuzeli inicijativu. Dobre prilike imali su Margeta, Bebanić i Jurić, ali se na odmor otišlo sa 0:1.

Na samom početku drugog dijela Sušić je pogodio za 0:2. Nakon toga imao je Zadro dobru priliku, ali se istakao domaći vratar. Domaćin je preko Ferenca smanjio na 1:2 i to je bio konačan rezultat susreta.

 

HNK Branitelj: Pandža, Rogić, Dragičević, Marić, Vazgeč, Margeta, Zovko, Ćosić, Ferenc, Bebanić i Jurić .Još su nastupili Pehar, Suton, Kajan, Ivić,  Količić, Sarajlić, Glogovac i Čugalj.

HŠK Zrinjski: Hadžić, Džidić, Aničić, Popović, Gagro, Markić, Duro, Ivanković, Kutalia, Lendrić i Perić. U drugom dijelu su nastupili još  Melher, Zadro, Pehar, Selimović, Rašo, Zlatić i Sušić.

hercegovina.info