FK Željezničar: To nisu naši istinski navijači, već šačica huligana i primitivaca

"U ime Željezničara izražavamo najiskrenije žaljenje za nemile incidente koji su se dogodili u Mostaru, te ovom prilikom pozivamo policiju i Tužiteljstvo da se aktivnije uključe u rješavanje ovog i svih drugih sličnih slučajeva, da se izvršitelji adekvatno kazne, a njihova imena budu javno objavljena kako bi im se u budućnosti zabranio ulazak na sportske manifestacije u BiH.

To nisu istinski navijači, već šačica huligana i primitivaca, koji su ovim svojim činom naštetili ugledu našeg Kluba svijetle devedestogodišnje tradicije i izazvali nemir među armijom pravih istinskih zaljubljenika plave boje.

Mi smo svoje goste (a želimo to i ubuduće) sve ove godine srdačno dočekali na našoj Grbavici u duhu sportskog navijanja, sa samo jednom željom da naš Željo pobijedi, a ukoliko se to i ne dogodi, znali smo sportski prihvatiti poraz i čestitati protivniku, i upravo zbog toga smo pobrali simpatije svih navijačkih skupina u BiH, a i šire.

Apeliramo na istinske zaljubljenike plave boje, da se vrate iskonskim vrijednostima našeg Želje i sačuvaju njegovo ime od grupice neodgovornih pojedinaca", stoji na kraju priopćenja.