FK Velež: Pokušati izboriti plasman u Europu

FK Velež - FK Rudar - Prijedor

Svoj cilj pokušavamo ostvariti na dva polja, ekipa rezultatima na terenu, a uprava kluba rješavajući potrebnu papirologiju kako bi dobili licencu za natjecanje u europskim kupovima.

Nažalost ni ova godina nije izuzetak kad su u pitanju kuloarske priče i zlonamjerne konstrukcije koje se u pravilu ponavljaju iz tjedan u tjedan. Na taj način se narušava atmosfera u momčadi, ali i stavlja dodatni pritisak na naše igrače, stručni stožer i sve ljude u klubu. Iako su dobro obavješteni "dušebrižnici" tvrdili da će Velež prepustiti bodove Rudaru, pa onda Zvijezdi, nimalo im ne smeta, nakon što su demantirani na najbolji mogući način, da nastave kako u kuloarima, tako i putem društvenih mreža sa svojim suludim kombinacijama. Sada je na redu Travnik, nakon toga Željezničar, a onda u posljednjem kolu i Zrinjski. Svaki put će se naći netko tko će znati da je utakmica namještena, prodana, puštena. Zamislite kakva bi atmosfera bila i bi se itko mogao opravdati da je nekim slučajem šut igrača Rudara u sudačkoj nadoknadi završio u mreži.

Upravni odbor FK Velež i na ovaj način želi javno da pozove sve one koji imaju saznanja o bilo kakvim neregularnostima u vezi sa utakmicama FK Velež da ih javno objave i dostave nadležnim istražnim organima.

FK Velež kao momčad duge i velike tradicije se nikada nije tako ponašala zbog čega i nismo u prvenstvo ulazili sa unaprijed upisanim bodovima, zato smo znali ispadati iz Premijer lige i nismo nikada bili prvaci.

Ovim putem, želimo da poručimo da će u svaku narednu utakmicu, kao i u sve dosadašnje, FK Velež ulaziti sa istim ciljem kao i do sada, a to je da u fer i sportskom nadmetanju ostvarimo pobjedu. Želimo da do kraja sezone sakupimo što veći broj bodova i tako potvrdimo postavljene ciljeve uoči početka sezone. Svjesni smo da nas svaka pobjeda vodi ka ostvarivanju što boljeg plasmana na ljestvici, ali i dodatno donosi zadovoljstvo i sreću naših vjernih navijača. Ti rezultati, poslužit će nam kao pretpostavka da u narednoj sezoni podignemo letvicu ciljeva na još veći nivo, stoji u priopćenju FK Velež.