FOTO  FK Velež: Otvorenom igrom do pobjede

Gradski derbi, FK Velež
''Situacija u klubu je puno bolja u odnosu na utakmicu sa Slavijom, jer su nam se, nakon povreda, vratili Demić, Hebibović i Škaljić. Atmosfera je dobra. Pokušavao sam tijekom sedmice da ekipu mentalno vratim nakon poraza u prošlom kolu i nadam se da ćemo u gradskom derbiju pružiti dobru partiju. Povratkom spomenutih igrača koji su bili povrijeđeni, dobili smo na širini i sada imamo dovoljno kvaliteta da se suprostavimo Zrinjskom - ističe Ibro Rahimić.

''Sutra moramo ispuniti sve zadatke koje je šef stavio pred nas. Ukoliko svi damo svoj doprinos, možemo doći do dobrog rezultata. Jedan gol bi mogao odlučiti pobjednika. Nadam se da ćemo to biti mi" - ističe Kodro.

''Ovo je za nas jako bitna utakmica, ne samo što je riječ o gradskom derbiju, nego i zbog činjenice da smo u bodovnom zaostatku. Tri boda bi bila idealna, kako bi na najbolji način završili ovo polusezonu, u kojoj smo igrali po principu toplo-hladno. Svako hoće da slavi u derbiju. Mi ćemo dati sve od sebe kako bi dobili utakmicu i obradovali naše vjerne navijače", rekao je Serdarević.