FOTO  FK Sarajevo - NK Široki Brijeg 1:0

FK Sarajevo iz Sarajeva, FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Radnik
NK Široki Brijeg dobro je ušao u utakmicu, u 6. minuti Bagarić se našao u prilici - domaći vratar Kovačević je bio neodlučan pri hvatanju lopte, ali napadač gostiju to nije uspio iskoristiti.

Od samog početka igrala se tvrda utakmica, a velika borba prevladavala je na sredini terena.

Plavo-bijeli su se dobro držali do primljenog pogotka. U 28. minuti u situaciji tri na tri na rubu šesnaesterca Sarajeva Širokobriježani kombiniraju, ali rade potez više i ne uspijevaju uputiti udarac prema golu.

Minutu kasnije domaćini su odlično probili po lijevoj strani, Pidro je precizno ubacio za Benjamina Tatara koji nečuvan u šesnaestercu Širokog lako pogađa za vodstvo svoje momčadi od 1:0.

Sedloski je, kao i u susretu sa Zvijezdom, ponovno rano uradio izmjenu - u svlačionici je na poluvremenu ostao Barišić, a u igru je ušao Begonja.

Široki je ušao odlučnije u drugo poluvrijeme i pokušavali su Plavo-bijeli doći do prilike, ali nedostajalo je preciznosti.

Sedloski je u 70. minuti uveo mladog Stipu Jurića umjesto Josipa Kvesića. Širokobriježani su igrali bolje kako se utakmica približavala kraju. Gosti su pritiskali i pokušavali doći do izjednačenja, a igra se premjestila na polovicu Sarajeva.

U 76. minuti u dobroj prilici nakon prekida našao se Kovačić, a uz dosta muke to brani vratar domaćih. Do kraja susreta Sarajevo je napravilo dvije čiste kontre, ali do promjene rezultata nije došlo.

NK Široki Brijeg u subotu ide na gostovanje kod FK Tuzla City, a FK Sarajevo dočekuje momčad Radnika.


SARAJEVO: Kovačević, Pidro, Stanojević, Hebibović, Ahmetović, Rahmanović, Velkoski, Adukor, Dupovc, Tatar.

ŠIROKI: Bandić, Kvesić, Kožul, Barišić, Babić, Eliomar, Ćorluka, Kovačić, Perković, Bagarić, Marković.

(www.jabuka.tv)