FK Radnik - HŠK Zrinjski 1:1

bilbija
FK Radnik: Lučić, Jakovljević, Martinović, Simeunović, Zeljković, Peco, Obradović, Janković, Ostojić, Bajić, Đurić.

HŠK Zrinjski: Kozić, Peko, Tomić, Čolić, Stojkić, Todorović, Mešanović, Petrak, Jakovljević, Katanec, Bilbija.

Samo što je utakmica počela nogometaši Zrinjskog postigli su gol. Naime, čim je krenula lopta sa centra Todorović se doslovce sjurio prema golu domaćina, gurnuo loptu za Bilbiju koji pogađa za prednost Zrinjskog.

Zanimljivo, ali Radnik je odmah nakon primljenog gola uzvratio. Odličan šut Jankovića prema vrataru Plemića, ali je Kozić odlično reagirao i izbacio loptu u korner. U petoj minuti šansa za Zrinjski preko Todorovića, ali je brži vratar domaćih Lučić.

U 10. minuti odličan šut Mešanovića, ali brani vratar Lučić. U 26. minuti šut Pece, ali lopta odlazi daleko preko vrata Plemića. U 33. minuti odličan šut Simeunovića brano vratar Zrinjskog Kozić. Na odmor se odlazi prednošću Zrinjskog od 0:1.

U 50. minuti šut Martinovića odlično brani vratar Zrinjskog Kozić. U prvih desetak minuta drugog dijela Radnika je krenuo dosta ozbiljnije. U 60. minuti ponovno odlična akcija Radnika. Peco izlazi sam pred vratara Plemića, ali vratar Kozić je brži i izbacuje loptu van terena.

U 62. minuti slobodan udarac Todorovića, ali lopta odlazi visoko iznad vrata domaćina. U 62. minuti prvi žuti karton dobiva stoper Radnika Ivan Jakovljević inače brat stopera Slobodana Jakovljevića.

U 64. minuti prva izmjena Zrinjskog. Iz igre izlazi Todorović, a ulazi Jović. U 65. minuti iz igre izlazi Bilbija, a ulazi Žeravica. U 70. minuti žuti karton dobiva veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić.

U 72. minuti izmjena u Radnika. Izlaz Simeunović ulazi Srečković. U 75. minuti Stojkić izbacuje loptu sa gol linije nakon šuta Ivana Jakovljevića. U 81. minuta Marinović radi i treću izmjenu. Umjesto Peke u igri je mladi Miketek.

U 83. minuti šut Pece odlazi pored vrata Zrinjskog. U 86. minuti utakmice kod Radnika izmjena. U igru ulazi Glišić umjesto Đurića. Odlična šansa Radnika, na sreću Plemića loptu izbacuje Slobodan Jakovljević. Odmah nakon kornera nova prilika za Radnik, ali loptu brani Kozić.

U 90. minuti Radnik poravnava rezultat preko Martinovića. Šut sa 12. metara za Kozića bio je ovaj put neobranjiv. U posljenjim minutama utakmice izmjena kod Radnika. U igru je ušao Šerbečić, a izašao Obradović. Do kraja utakmice nije bilo više šansi.