FK Mladost DK - NK Široki Brijeg 0:0

Široki Zrinjski

... 16. kola, a za protivnika su imali momčad Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Utakmica je odigrana u Kaknju,a  Široki Brijeg je već u 11. minuti imao veliku šansu. Odličnu akciju udarcem je završio Stipo Marković, ali je siguran pogodak spriječio Emil Velić sjajnom obranom.

Potom je za momčad s Pecare pokušao i Menalo, nije bio precizan, dok je na drugoj strani kod Mladosti šutirao Lazić, ali bez većih uzbuđenja. Nisu previše ovi timovi pokazali u prvih 45 minuta i još vrijedi izdvojiti nove pokušaje Menala i Lazića u završnici prvog dijela. Na odmor se odlazi početnim rezultatom 0:0.

Široki Brijeg je u 60. minuti imao veliku šansu. Menalo je uposlio Lončara, ovaj je šutirao, a lopta pogađa stativu. Međutim, do kraja je Mladost nešto konkretniji tim. Imali su nekoliko dobrih pokušaja prema golu Bilobrka, ali vratar Širokog Brijega je uspijevao zaustaviti sve pokušaje. Do kraja je ostalo 0:0.

Široki Brijeg je u dosadašnjem dijelu prvenstva skupio 35 bodova i nalazi se na vrhu ljestvice Premier lige Bosne i Hercegovine, dok je Mladost DK skupila 23 boda i nalazi se na 6. mjestu ljestvice PL BiH.

Široki Brijeg naredno kolo igra na Pecari protiv Željezničara (03.12.), dok će Mladost u goste kod Radnika (03.12.).

FK MLADOST DK: Velić, Metalsi, Šišić, Arežina, Lazić, Čomor, Šećerović, Hiroš, Regoje, Karahmet, Mujagić.

NK ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kožul, Matić, Barišić, Ćorić, Wagner, Ćorluka, Menalo, Lončar, Bralić, Marković.