FK Krupa-NK Široki Brijeg 2:2

fk krupa , NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, FK Mladost
...susret u kojem se uistinu moglo istinski uživati, a na kraju su se i jedni i drugi morali zadovoljiti osvajanjem jednoga boda, piše jabuka.tv.

Domaćini su nešto više napadački krenuli, pa je u 10. minuti nakon Milanovićevog ubacivanja loptu na 12 metara od gola dobio negdašnji igrač Širokobriježana Ivan Crnov, no ona se od njega odbija i odlazi u gol aut. Šest minuta kasnije Milanović ubacuje iz prekida s desne strane u buket igrača, ali lopta na kraju završava u naručju Luke Bilobrka.

Široki Brijeg uzvraća u 18. minuti kada Bagarić pokušava glavom nakon kornera ali šutira visoko iznad gola. Ipak, u 23. minuti Pavićeva momčad stiže u vodstvo golom Stipe Jurića. Inače, Jurić je bio jedan od četiri nova igrača u početnoj postavi Širokoga Brijega u odnosu na onaj dvoboj sa Tuzla Cityem, jer pored njega svoje mjesto u udarnoj postavi dobili su još Marković, Marić i Bože Vukoja, dok su na klupi za pričuve ostali Kvesić, Begonja, Babić i Popović.

Domaćin je u 29. minuti izjednačio zgoditkom Lazara Marjanovića, a desetak minuta kasnije stigao do potpunoga preokreta golom Elvira Koljića iz kaznenoga udarca, pa je Krunićeva momčad na poluvrijeme otišla s prednošću od 2:1.

U nastavku dvoboja jedan posve drugi Široki Brijeg, pa su gosti već u uvodnih pet minuta kreirali dvije šanse koje ostaju neiskorištene, kao i ona u 64. minuti kada je Bagarić uzdrmao gredu gola domaćih. Ipak, u 77. minuti gosti stižu do zasluženoga izjednačenja, a strijelac je bio Mateo Marić, jedan od te četvorice novih igrača u početnoj postavi.