FOTO  FK Krupa - HŠK Zrinjski 1:1

HŠK Zrinjski, fk krupa

... i na kraju ipak nogometaši Krupe mogu biti zadovoljni osvojenim bodom.

FK Krupa: Kutić, Redžić, Jašarević, Koljić, Ljubenović, Dujaković, Vuković, Milutinović, Vukotić, Aleksić, Mirković.

HŠK Zrinjski: Pirić, Graovac, Tomić, Barić, Jović, Lučić, Jamak, Petrak, Jakovljević, Kukoč, Bilbija.

U 4. minuti prvo velika prigoda Plemića. Dobar ulazak Jovića, ali vratar Krupe izbacuje loptu do Tomića koji ipak ne uspijeva zatresti mrežu domaćih. U 7. minuti utakmice Krupa ima odličnu priliku iz slobodnog udarca, ali nogometaš Krupe pogađa živi zid Plemića. U 13. minuti utakmice žuti karton zbog nepropisnog starta van šesnaesterca vrataru Zrinjskog Piriću. U 17. minuti šut Kukoća odlazi preko vrata domaćina.

U 27. minuti odličan gol Tonćija Kukoča sa nekih 25 metara za veliko slavlje Plemića. U 35. minuti odlična prigoda za domaće. Uroš Mirković našao se sam pred vratima Plemića, ali je brži bio vratar Zrinjskog Kenan Pirić. U 37. minuti žuti karton dobiva i Nerminu Jamak.

U 38. minuti odličan šut Tonija Jovića, ali lopta odlazi preko gola Krupe. Na poluvrijeme se odlazi prednošću Zrinjskog od 1:0.

U 50. minuti odlična prigoda Krupe, ali Dujaković šalje loptu visoko više vrata gostiju. U 52. minuti Krupa uspjeva pogoditi vrata Zrinjskog. Iz nekoliko pokušaja Koljić pogađa za 1:1. U 57. minuti stopostotna prilika za Tomića koji promašuje cijela vrata.

U 60. minuti prva izmjena kod Zrinjskog. Iz igre izlazi Tonći Kukoč, a ulazi Miloš Filipović. U 63. minuti iz igre Krupe izlazi Mirković, a ulazi Barić. U 65. minuti Tomić ubacuje loptu u šesnaesterac domaćih, ali nitko od Plemića ne uspijeva stići do lopte.

U 69. minuti nova izmjena kod Zrinjskog. Iz igre izlazi Jović, a ulazi Kobiljar. U 73. minuti slobodan udarac Bilbije završava blizu gola Krupe. U 75. minuti izmjena kod Krupe. Iz igre izlazi Koljić, a ulazi Perić.

U 79. minuti velika prilika za Zrinjski. Lop udarac Nemanje Bilbije ipak završava preko gola Krupe. U 80. minuti Jakovljević kod Zrinjskog dobiva žuti karton. U 83. minuti iz igre Krupe izlazi Dujaković, a ulazi Milanović. U 88. minuti kod Krupe Jašarević je dobio žuti karton zbog zadržavanja lopte.

U 90. minuti Slišković vrši posljednju izmjenu. Iz igre izlazi Graovac, a ulazi Mešanović. U posljednjim minutama utakmice Mešanović je dobio žuti karton, a do kraja Zrinjski je pokušavao, ali se Krupa uspjela obraniti i osvojiti bod u ovoj utakmici.