FK Krupa - HŠK Zrinjski 0:0

krupa - zrinjski

Do ovoga kola nogometaši Krupe su se nalazili na 7. mjestu Premier lige Bosne i Hercegovine sa osvojenih 11 bodova, dok se aktualni prvak Zrinjski nalazi na vrhu ljestvice sa osvojenih 19 bodova.

Zanimljivo da se ova utakmica odigrala na terenu sa umjetnom travom. Nogometaši Krupe krenuli su u sastavu: Nikolić, Redžić, Ljubenović, Perić, Dujaković, Vuković, Milutinović, Vukotić, Mijić, Aleksić i Mirković.

Za HŠK Zrinjski od prve minute krenuli su: Kozić, Peko, Radeljić, Tomić, Pehar, Barić, Stojkić, Todorović, Mešanović, Petrak i Jakovljević.

U 8. minuti utakmice Petrak je pokušao izdaleka ugroziti vrata domaćina, ali je lopta prošla pored varata domaćina. Samo dvije minute kasnije Krupa je imala odličnu prigodu. Stoper Krupe Vukotić je pokušao makazicama ugroziti varat Zrinjskog, ali lopta odlazi preko gola.

U 10-toj minuti utakmice na stadion Krupe je stigla i skupina od oko 50-60 navijača iz Mostara popularnih Ultrasa. 

U 14. minuti utakmice šut Petrak završava pored vrata domaćina, a samo dvije minute kasnije odličan šut Todorovića brani vratar domaćih Nikolić.

U 37. minuti odlačan šut Stojkića kojeg brani vratar domaćih Nikolić. U 43. minuti nogometaš Zrinjskog u jednom duelu sa nogometašem Krupe dobiva prvu javnu opomenu, žuti karton na utakmici. Prvo poluvrijeme Zrinjski je imao nešto više od igre, ali to nije uspio krunisati pogotkom tako da se na odmor odlazi bez golova.

U drugo poluvrijeme Zrinjski ulazi dosta čvršće, ali ipak prvu veću priliku imaju domaćini u 53. minuti utakmice. Mijić je odlično prošao po strani, ali na sreću gostiju Barić je brži i otklanja opasnost za vrata Zrinjskog.

U 61. minuti odlična prigoda za Plemiće, ali šut Todorovića zatvara obrambeni igrač Krupe Mijić. U 63. minuti u redovima gostiju požutio je i Jakovljević. 

U 68. minuti Vinko Marinović pravi duplu izmjenu. Umjesto Todorovića u igru ubacuje Sivrića, te u igru ulazi i Žeravica. U 74. minuti trener Krupe radi prvu izmjenu. Iz igre izlazi Perić, a ulazi Koljić. U 75. minuti nogometaš Krupe Vukotić dobiva žuti karton nakon starta nad Pekom.

U 78. minuti izlazi Dujaković, a u igru ulazi Sadiković kod Krupe. U 80. minuti nogometaš Krupe Ljubenović dobiva žuti karton nakon prekršaja nad Petrakom. U 82. minuti Marinović umjesta Mešanovića ulazi Mrkajić.

U 86. minuti trener Krupe Starčević u igru ubacuje Kajkuta, a iz igre izlazi Mirković. Do kraja utakmice i jedni i drugi nogometaši  nisu stvorili ni jednu prigodu, a zasigurno zadovoljniji mogu biti domaći koji su "izvukli" bod protiv aktualnog prvaka i trenutno prvoplasirane ekipe na ljestvici.