FOTO/VIDEO  FIFA Awards: Luka Modrić u idealnoj momčadi prošle sezone

modric i ronaldo
"2017 Best Fifa Football Awards" u Londonu doveo je i jednog hrvatskog nogometaša među najbolje. Luka Modrić izabran je u idealnih 11 prošle sezone, njegov trener Zinedine Zidane odnio je nagradu za najboljeg trenera, Olivier Giroud dobitnik je Ferenc Puskas trofeja, Gigi Buffon najbolji je vratar, a Cristiano Ronaldo igrač godine...

Fifina gala večer s dodjelama nagrada najboljima u prošlog sezoni nije mogla proći bez hrvatskih dobitnika. Naravno, Luka Modrić je taj koji je očekivano nagrađen i to ulaskom u najboljih 11 prošle sezone.
Modrić je odradio sjajnu sezonu i pokazao da je jedan od najboljih veznjaka današnjice, a društvo u veznom redu prave mu suigrač iz Real Madrida Toni Kroos te Andres Iniesta.
Gianluigi Buffon odnio je titulu najboljeg vratara te zaslužio mjesto u idealnoj postavi, a tu su još i Dani Alves, Marcelo, Sergio Ramos, Leonardo Bonucci, Lionel Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo.
Nagradu Ferenc Puskas za najbolji gol, gdje je u konkurenciji bio i Mario Mandžukić, uzeo je Olivier Giroud.

Za sjajnu sezonu nagrađen je i Zinedine Zidane koji je osvojio trofej za najboljeg trenera što je u konačnici bilo očekivano.
Jednako tako bilo je očekivano i da Cristiano Ronaldo odnese titulu Fifinog igrača godine i to se i dogodilo. U konkurenciji Messija i neymara, Ronaldo je očekivano bio najbolji.