Ferguson pripremio 20 milijuna funti za Modrića

Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Manchester United, Alex Ferguson, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Liverpool, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, villas boas, Harry Redknapp, Chelsea, Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
Uvod je to teksta kojeg na svojim internetskim stranicama donosi Daily Mail, a u čijem nastavku piše i sljedeće:

"Ferguson već planira budućnost i spreman je otvoriti pregovore s Tottenhamom oko Modrića, igrača kojem se dulje vrijeme divi.

ImageŠkot je prijateljima nedavno rekao da bi na Old Traffordu mogao ostati još tri godine i svjestan je da će morati, želi li se približiti najjačem europskom klubu Barceloni, pojačati momčad.

Budući da se United sprema dovesti i Aston Villinog napadača Ashleyja Younga, posezanje za Modrićem moglo bi značiti da Ferguson osjeća da mu je potrebna veća raznolikost u napadu", piše Daily Mail.

"Modrić (25) je pod ugovorom do 2016. godine i naglasio je da ne gleda prema izlaznim vratima. Osim toga, Tottenhamov predsjednik Daniel Levy je poručio da ovoga ljeta neće prodavati svoje najbolje igrače. Kako to obično biva, United će morati ponuditi 20-ak milijuna funti kako bi natjerao Tottenhamove čelnike da pomisle na transfer."