Eriksson novi izbornik BiH? 'Imaju puno potencijala, bilo bi zanimljivo!'

Sven Goran Eriksson, reprezentacija BIH, NS BIH

Naime, poznati švedski trener Sven-Goran Eriksson potvrdio je da mu je preko menadžera ponuđena izbornička funkcija te da je za istu - vrlo zainteresiran! Za bh. reprezentaciju rekao je kako u njoj vidi potencijal jer ima vrlo dobre igrače, ali i da još nije stupio u službeni kontakt s Nogometnim savezom BiH, prenosi Goal. "Nikada nisam razgovarao s ljudima iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ali me moj agent nazvao i ponudio mi posao na klupi te reprezentacije.

Znam da imaju poprilično dobru ekipu i puno igrača koji igraju u dobrim klubovima, između ostalog, u Italiji i Bundesligi. Ipak, nisam se previše zamarao tim jer nije bilo ništa konkretno", rekao je Eriksson i dodao: "Znam da BiH ima odličnu reprezentaciju. U posljednjem ciklusu nisu izborili plasman na Svjetsko prvenstvo i s obzirom na igrače koje imaju, to bi bio zanimljiv zadatak.

Ipak, teško je govoriti o tome jer se još uvijek nije ništa pričalo", zaključio je švedski stručnjak koji je u bogatoj trenerskoj karijeri sjedio i na klupi Rome, Benfice, Fiorentine, Manchester Cityja te brojnih drugih klubove, dok je izborničku funkciju obnašao na klupi Engleske, Meksika i Obale Bjelokosti.