'Džeko' iz tuzlanske Slobode stigao na pregovore u Maksimir!

Mladi igrač tuzlanske Slobode , Jasmin Mešanović, došao je u Zagreb na pregovore s Dinamom. Čini se da problema ne bi smjelo biti, jer 'novi Džeko', kako mu u BiH tepaju, oduševio je već na uvodnim testiranjima i trebao bi potpisati ugovor, pa čak i otići na pripreme s prvom momčadi Dinama.

Podsjetimo, za Mešanovića je bio 'zapeo' i Hajduk, ali Goran Vučević nije bio tako agilan u pregovorimo kao Mamići . Što se dogodilo, objasnio je menadžer Husarić.

- Razgovarao sam sa predsjednikom Nadzornog odbora Hajduka Petroslavom Sapunarom i on me je zamolio da Jasmina ne vodim u Zagreb i da pričekam Vučevića da se vrati sa zimovanja. Međutim, već ranije sam dogovorio sastanak u Zagrebu i ispoštovat ću ga - rekao je Husić za portal sportin.ba, dok je sam Mešanović djelovao jako zadovoljno nakon dolaska u Zagreb.

- Danas sam na treningu s juniorima, bit ću ovdje na testiranju nekoliko dana, i vidjet ćemo šta dalje. Da li ću ostati u Dinamu ili u Lokomotivi, koja je jedna od opcija, ne bih znao reći. Tek sam stigao ovdje, želim se dokazati u nekoliko narednih dana, i ostati ovdje...

izvor: jutarnji.hr